Web Boutique   Pokrenite i Vi svoju Internet trgovinu za 99,95 EURO Hrvatski 
Home
 Podrška   Partner program   Kontakt   Shopping košarica 
Proizvodi
  Software
 
Izdvajamo
  Kako kupiti Web Boutique 4.0
  Podrška
  Podešavanje Web Boutique-a
  6 jednostavnih koraka za podešavanje
  Objava kataloga na Internetu
  Upravljanje narudžbama i kupcima
  Upravljanje artiklima
  Prezentacije
  Partner program
  Kontakt
 
  Shopping košarica

 

6 jednostavnih koraka za podešavanje
Kreirajte svoj web dućan u samo 6 jednostavnih koraka  !

Korak 1 : Odabir jezika
Odmah na početku odredite hoće li vaša Internet trgovina biti jednojezična ili višejezična. Web Boutique 4 je sposoban automatski generirati strukturu jedne stranice na 7 različitih jezika: htvatski, engleski, francuski, njemački, talijanski, španjolski i nizozemski.  Odredite osnovni jezik, jezik kojim će biti popunjavana vaša baza podataka i druge jezike koji će uz osnovni jezik opisivati vaše proizvode objavljene na Internet.
Korak 2 : Odabir modela
Odaberite jedan grafički izgled, od 400 ponuđenih modela, po vašoj želji i vašim potrebama.
Korak 3 : Definirajte svojstva modela
Definirajte korisne sadržaje koji će se pojavljivati na svim stranicama vaše Internet trgovine kao što su naslov, podnaslov, logo, informacije o narudžbama, poruke zahvalnosti upućene kupcima, e-mail adresa i broj faxa, ključne riječi i meta tagovi za prijavljivanje na poznate svjetske Internet tražilice (Google, Yahoo ! Search, MSN), specifične informacije na stranicama za narudžbe, itd …
Korak 4 : Definirajte svojstva kataloga
Odredite načine dostave robe, načine plaćanja, obvezna polja (ime, prezime, adresa …) i neobvezna polja (prijava za newslettere, korisničko ime registriranog kupca,  …) formular za unos popustnog kupona prilikom kreiranja narudžbe. također definirajte razne parametre kao što su prikazivanje zaliha u realnom vremenu, automatski izračun u drugoj valuti, prikaz cijena sa i bez PDV-a, kao i pretraživanje vaših artikala na stranicama po opisu ili šifri artikla.
Korak 5 : Kreiranje dodatnih stranica
Dostavite kupcima sve potrebne informacije o vašem poduzeću, opće uvjete prodaje, informacije o načinima dostave robe, kreirajući dodatne stranice u programu.
Jednostavo unesite tekstove, slike, tablice, formulare, itd., te definirajte mjesto prikazivanja istih u vašem dućanu uz svega nekoliko klikova mišem !
Korak 6 : Unos  FTP parametara
Pomoću integriranog FTP programa jednostavno objavite vaš katalog na Internet ! Ostaje vam samo unijeti u polja parametre za pristup vašem FTP poslužitelju (naziv FTP poslužitelja, korisničko ime i lozinku, Internet adresu, i odredišni direktorij…).